Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Verzending van je bestelling

  Als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 20.00 uur is bijgeschreven (of goedgekeurd door Klarna), dan verzenden wij je bestelling nog op dezelfde werkdag. In vrijwel alle gevallen heb je bestelling de volgende dag nog in huis! Kom je uit België of Duitsland? Dan geldt in de regel een levertijd van één werkdag.

   

  Verzendkosten

  Verzending is gratis vanaf €20,00, onder de €20,00 rekenen we verzendkosten van €3,95.

   

  Retourneren

  Let op! Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is verbroken, zoals mondkapjes, filters en handschoenen.

  Heb je het mondkapje niet uit de verpakking gehaald? Dan heb je bij ons 14 dagen om zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk retour naar ons te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

  Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier. Dit kun je hier downloaden.